Cakepops

sdr

(ENGLISH VERSION BELOW)

En #TastyTuesday les presentamos estas ricas Cakepops que nos hicieron Mago y Carmen, una mezcla entre pastel y trufa que no te puedes perder, además una receta que puedes preparar con tus Haditas o tus Guías, pues no necesitan horno #OurCabana60 #JoinTheCelebration

Ingredientes

  • Bizcocho sabor chocolate o vainilla
  • 1 barra de Mantequilla
  • Chocolate para cobertura
  • Granillo de colores
  • Granillo de chocolate
  • Nuez
  • Palillos de brochetas

Procedimiento
1.- Derretir la mantequilla
2.- Desmoronar el bizcocho
3.- Agregar la mantequilla al bizcocho, hacer una pasta con los dos ingredientes.
4.- Formar bolitas con la pasta refrigerar por una hora
5.- Montar las bolitas en las brochetas
6.- Pasar la paleta por el chocolate
7.- Decorar al gusto
8.- Congelar por dos horas

ENGLISH VERSION

In #TastyTuesday we present to you these yummy Cakepops Mago and Carmen made for us, a mix between cake and truffle that you can´t miss, besides this is recipe that you can prepare with your Brownies and Girl Guides, not oven need it. #OurCabana60 #JoinTheCelebration

Ingredients

  • Sponge cake chocolate or vanilla
  • 1 butter bar (90 grms)
  • Coating chocolate
  • Colored granule
  • Chocolate granule
  • Nuts
  • Wood sticks

Directions

1.- Melt the butter
2.- Crumble the cake
3.- Add the butter to the cake, make a paste with the two ingredients.
4.- Form balls with dough and refrigerate for one hour
5.- Put the little balls on the sticks
6.- To pass the palette for the chocolate
7.- Decorate to taste
8.- Freeze for two hours

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s