Pastel de queso / Cheesecake

cheesecake

ENGLISH BELOW

Ingredientes

  • 2 tazas de galletas Marías desmoronadas
  • 1 1/2 cucharadas de mantequilla, suavizada
  • 680 gramos de queso crema, suavizado
  • 1 lata (397 gramos) de leche condensada
  • 4 huevos
  • 225 mililitros de crema ácida
  • 1 cucharada de extracto de vainilla
  • La fruta de su elección

 

Modo de preparación

  1. Precalienta el horno a 180 °C (350 °F).
  2. Coloca en un tazón 1 1/2 tazas de galletas molidas y la mantequilla. Mezcla con tus manos humedeciendo completamente las galletas. Coloca en un molde para hornear desmontable de 25 centímetros de diámetro, y presiona con tos manos distribuyendo uniformemente en todo el fondo del molde.
  3. Bate en un tazón grande el queso crema, hasta que se esponje un poco. Sin dejar de batir, agrega la leche condensada y sigue batiendo hasta integrar perfectamente. Añade los huevos, crema ácida y vainilla, y bate bien.
  4. Vierte dentro del molde con la costra de galletas Marías. Espolvorea encima el resto de las galletas molidas.
  5. Hornea entre 45 y 50 minutos. Retira del horno y deja enfriar a temperatura ambiente, luego refrigera hasta que esté bien frío.
  6. Puedes añadir en la parte de arriba la fruta que más te guste.

ENGLISH VERSION

Ingredients:

  • 2 cups María crackers ground
  • 1 1/2 tablespoons of softened butter
  • 680 grams of softened cream cheese,
  • 1 can  (397 grams) of condensed milk
  • 4 eggs
  • 225 milliliters acid cream
  • 1 tablespoon of vanilla extract
  • The fruit of your choice

Directions

  1. Preheat oven to 180 ° C (350 ° F).
  2. Put in a bowl 1 1/2 cups of ground cookies and butter. Mix with your hands thoroughly moistening the cookies. Place in a removable baking pan (25 centimeters), and press down with hands evenly distributed throughout the bottom of the mold.
  3. Beat in a large bowl the cream cheese, until it sponges a little. While still beating, add the condensed milk and continue beating to integrate perfectly. Add the eggs, sour cream and vanilla, and beat well.
  4. Pour into the pan with the crust of Marías cookies. Sprinkle the rest of the crushed cookies on top.
  5. Bake between 45 and 50 minutes. Remove from the oven and let cool to room temperature, then chill until cool.
  6. You can add as topping the fruit you like the most
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s