Jamón virginia con piña / Virginia ham with pineapple

jamonvirginia

Ingredientes

  • 5 rebanadas de jamón de pavo de 2cm cortadas por mitad
  • Chile chipotle
  • 1 lata de Piña en almíbar en rebanadas
  • Jugo de piña
  • Mantequilla
  • Mermelada de piña

 

Procedimiento

  1. Con la mermelada barnizar las rebanadas
  2. En una cacerola poner un poco de mantequilla y azar las rebanadas de jamón
  3. Después pasar las rebanadas de piña
  4. En la licuadora moler jugo de piña, un poco de almíbar, mermelada y chipotle al justo.
  5. En la cacerola poner lo licuado en cuanto hierba sazonar.
  6. Acomodar en un refractario una rebanada de jamón y una rebanada de piña verter un poco de lo licuado.
  7. Tapar con papel aluminio y hornear por 20 minutos a 180 grados

 


Ingredients

  • 5 two-cm-thick turkey ham slices cut in half
  • 1 Chipotle pepper
  • 1 can of sliced pineapples in heavy syrup
  • 1 can of Pineapple juice
  • 1 jar Pineapple marmalade
  • 1 jar Pineapple marmalade
  • Butter

 

Process

  1. Varnish the ham slices with the marmalade.
  2. In a saucepan put a little butter and brown the ham slices.
  3. In the same pan, brown the pineapple slices.
  4. Blend the pineapple juice, half of the syrup, chipotle and marmalade to taste.
  5. Boil the mix to reduce, add salt if necessary.
  6. In a refractory arrange a slice of ham and a slice of pineapple, at the end add the mix .
  7. Cover with foil and bake for 20 minutes at 180 degrees
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s